Placeholder

PPA1M @ Metropolitan Kepong  (MRR2)

PPA1M @ Metropolitan Kepong (MRR2) dilancarkan untuk memenuhi keperluan penjawat awam terutamanya, yang mahukan kediaman yang selesa dan menampilkan gaya hidup yang lebih sempurna. Direka untuk melangkaui impian dan jangkaan, ia adalah kediaman yang menyediakan ruang kehidupan yang seimbang di antara kemudahan luaran, bersantai dan harian yang lengkap.

Dibina dengan keselesaan sebagai keutamaan, PPA1M turut menawarkan pelbagai keistimewaan lain kepada para pemiliknya seperti pemandangan indah pusat bandar Kuala Lumpur dan Taman Tasik Metropolitan, laluan pejalan kaki eksklusif ke Taman Tasik Metropolitan, dan “Sky Park”. Ia turut dilengkapi dengan pelbagai kemudahan lain untuk memantapkan lagi gaya hidup anda.

PPA1M @ Metroplitan Kepong (MRR2) Menampilkan:

  • Pilihan unit-unit yang menggabungkan keselesaan dan ruang secara efisien
  • Kesempurnakan gaya dan fungsi
  • Kediaman ideal untuk kehidupan idaman dengan tumpuan kepada keselesaan dan kemudahan
  • Dilengkapi sistem keselamatan 3 tahap
  • 4 keluasan binaan berbeza untuk memenuhi citarasa dan keperluan anda. Keluasan binaan dengan pilihan 850kps, 1000kps, 1200kps, dan 1500kps.

Jenis A
Placeholder

Kemudahan Lengkap dan Komprehensif Untuk Anda


Pelan Lantai


Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

KERAJAAN TELAH MEREALISASIKAN IMPIAN PENJAWAT AWAM UNTUK MEMILIKI KEDIAMAN PERTAMA YANG MODEN DAN SELESA DENGAN HARGA YANG LEBIH MURAH DARIPADA HARGA PASARAN.